EGAL TEAM nastao je 2009. godine kao rezultat prijateljstva i uspešnog poslovnog partnerstva dvojice dugogodišnjih saradnika. Uvidevši da na tržištu ne postoji jedinstveno rešenje koje bi objedinilo sve Vaše termotehničke potrebe, kompanija EGAL već duže od decenije pruža kompletnu uslugu u ovoj oblasti.

Danas, EGAL porodicu čini desetak zaposlenih, kao i nekoliko timova terenskih majstora sa kojima imamo dugotrajnu i uspešnu saradnju.

Ono što EGAL TEAM izdvaja kao lidere na tržištu termotehnike jeste to što nudimo kompletan odgovor na sva Vaša pitanja - od besplatne konsultacije i sastavljanja ponude, preko ugradnje uređaja i prateće opreme, pa sve do naknadnog praćenja rada i održavanja sistema. Naša filozofija oslikava se u objedinjavanju planiranja, ugradnje i održavanja termotehničkih sistema u jedinstven projekat i time Vama obezbedimo jednostavan, kratak i precizan put do bezbednosti i komfora.

Nudimo Vam usluge isporuke i ugradnje opreme za centralno grejanje, kllimatizaciju i ventilaciju, kompletne sisteme grejanja sa priključcima na toplanu, kao i individualne sisteme kotlova koji koriste različite vrste goriva. U naše centralne projekte ubrajamo ugradnju i puštanje u rad toplotnih pumpi, klima uređaja, električnih kotlova, kotlova na čvrsto i tečno gorivo, kao i kotlova na gas.

Čime se bavimo

Mi smo Vaš partner od ideje do realizacije – od inicijalnih konsultacija, sastavljanja ponude i planiranja celokupnog projekta, do ugradnje i održavanja grejnih, klimatizacionih i ventilacionih sistema.

Partneri svetskih lidera

Naši partneri su neki od najvećih proizvođača termotehničke opreme u svetu, kao što su Mitsubishi Electric, Samsung i Herz, čime garantujemo najviši kvalitet, apsolutnu bezbednost i visoku efikasnost naših sistema.

Zašto EGAL TEAM

Decenijsko iskustvo, saradnja sa liderima u oblasti termotehnike, praćenje najviših svetskih standarda i inovativan način pristupa svakom projektu izdvajaju EGAL TEAM kao Vaš pravi izbor.

Besplatna konsultacija

Saveti stručnjaka na klik od Vas. Kontaktirajte nas za besplatnu konsultaciju i izlazak na teren, davanje predloga i sastavljanje ponude sa kompletnim cenama projekta.